Meidän perhe on tämmöinen kokoonpano: Minä vm85, mies vm82, esikoinen vm05 ja kuopus vm07. Kolmannesta haaveillaan jo mutta ei ole kuitenkaan vielä tilausta tehty.  Pyöritä silmiä
 
Me tavattiin 2002 kesällä miehekkeen kanssa ja siitä lähtien on oltu tiiviisti yhdessä. 12.7.2002 oli maaginen hetki kun suudeltiin ensimmäistä kertaa.. tuo onkin meidän merkkipäivä.  Sinetöidyt huulet Puolen vuoden seurustelun jälkeen muutettiin saman katon alle.. eli melko nopeaa toimintaa.  Hymiö  Esikoinen ilmoitti tulostaan syksyllä 04 ja haikara laskeutui vappuna 2005. Esikoisemme oli syntynyt ja voi sitä onnea mikä siitä kehkeytyi. Melkein heti alettiin toivoa toista ja syksyllä 05 annettiinkin lupa kakkoselle. Tällä kertaa kaikki ei tapahtunutkaan niin äkkiä kun toivottiin. Tässä välissä kesällä 2006 mentiin kihloihin. ja vauvan yritys jatkui. Monien itkujen ja pettymysten jälkeen.. melkeinpä tasan vuosi yrityksen aloittamisesta ilmestyi testiin odotetut kaksi viivaa. Onnemme oli rajaton. Tämä lapsi oli malttamaton ja saapui jo 7 viikkoa ennen laskettua aikaa ilahduttamaan äidin, isin ja siskon elämää. Elämä on ollu melko rankkaa viimeaikoina, mutta nyt tuntuu että alkaa viimein helpottaa.  
 
Hääpäivämäärä oli jo monta vuotta tiedossa. Eli se olisi ollut sama päivä kun suutelimme ensi kertaa. 12.7 ja vuonnna 2008. Mieleeni tuli kuitenkin niin täydellinen kuva häistä joulun alla. Että jos mentäisiinkin vasta talvella vihille. Minulla olisi upea talvinen kristallinen puku.. tai utuinen lumihiutaleen kaltainen. Juhlapaikka olisi koristeltu valkoiseksi talven ihmemaaksi.
 
Kovin paljon ei ole vielä siis suunnitelmia, mutta ehkä sitä jossain vaiheessa alkaa olla valmis tekemään niitä sitovia päätöksi, varsinkin nyt kun ollaan päätetty hääpäivä ja se on 20.12.2008.  Haaveiden jouluhäät toteutuu jos hyvin käy.